Om Picturewise Film

Picturewise Film producerer spillefilm, kort – novelle-og dokumentar-film. Ofte i samarbejde og med støtte fra Det Danske Filminstitut og Den Vestdanske Filmpulje. Filmene bliver, som regel, realiseret som co-produktioner med samarbejdspartnere i både ind- og udland. Picturewise Film leverer også produktions service til andre producenter. Det kan både være i forhold til lokal finansiering, logistik , mandskab, locations og postproduktion. Sidder du med en fantastisk historie eller et projekt med en midtjysk vinkel er du velkommen til at kontakte os.

Henrik Laier

Producer og Administrerende direktør

Jeg har beskæftiget mig med historier hele livet. Mit hjerte banker for kultur og spillefilm, en interesse jeg plejer flittigt i Picturewise FILM. Min rolle i Picturewise Commercial er som administrerende direktør og producer. Jeg er dygtig til at lytte og tænke i alternative løsninger.

Steen Linde

Fotograf, producer og colorgrader

Jeg lytter til menneskers historier og fortæller dem i billeder. Som fotograf er mine prioriteter at skabe tillid til hvem end der står på den anden side af kameraet og at få de rigtige billeder i hus. Hvorfor nysgerrighed, ro, humor og tålmodighed er nogle af mine kompetencer.

Steen Dongo

Instruktør, musiker/komponist og idémager

En historie kan fortælles på mange måder, og min opgave er at spejle din virkelighed og formidle det til film, om det drejer sig om et produkt, en person eller en virksomhed. Jeg kan få folk til at lege og se på tingene fra et nyt synspunkt. Jeg begyndte min karriere som musiker. Jeg mener stadig, at der er musik i alt – og alt er i musikken.