Nye Projekter

Det Sorte Sogn

Tv-serie

Forfatter: Rasmus Frøkjær Justesen
Producer: Henrik Laier

Seriens første sæson vil følge to barndomsvenner, der vokser fra hinanden, da en tredje ven vender tilbage og rusker op i de to, samtidig med at en grum hemmelighed fra deres ungdom er på vej frem. Deres handlinger i første sæson vil afgøre resten af deres liv og vil fastlægge deres handlings – og udviklings-buer for de øvrige sæsoner. Samtidig vil vi dykke ned i Sognets ”offentlige sektor”: en gruppe bestående af landbetjenten, sognepræsten og kro-mutter, der sørger for at holde skuden på ret køl, nu hvor kommunen er lukket, og folk i det store og hele er overladt til sig selv. I første sæson bliver præsten truet på sit virke, da en ny og ungdommelig præst ansættes på deltid. Han må kæmpe for sin egen og Sognets overlevelse, nu hvor menighedsrådets omstillingsivrighed skalmodsvares af omstillingsparathed i den gamle ronkedor.

Det Sorte Sogn er en af de sidste bastioner for et Danmark, hvor alle kender alle, og alle passer ind. Et Danmark før excel-ark, Djøffere og omstillingsivrighed. I seriens første sæson møder vi to barndomsvenner og bonkammerater, hvis venskab slår revner, da en tredje ven kommer tilbage. Vi præsenteres for sognets ”offentlige sektor” bestående af landbetjenten, sognepræsten og kromutter, der sørger for at holde skuden på ret køl. Sognepræsten trues på sit virke da en ny, ungdommelig præst ansættes på deltid. Det Sorte Sogn er en karakter- og universdrevet, mørk komedieserie om gråzonen i det dunkle Djursland. Begravede skeletter ser dagens lys, og gamle bånd styrkes eller brister i en tid, hvor nogle har alt på spil og andre intet at miste.

Læg dig ind under himlen

Musikdokumentar

Instruktør: Torben Skjødt Jensen
Producer: Henrik Laier

Med afsæt i 70’ernes punkkultur bryder et stålsat Miss B. Haven gennem lydmuren i Danmark. De fire kvinder er ikke i tvivl: De vil være de nye Stones. Sammen tager de på en storslået rejse med blikket stift rettet mod drømmen om det helt store gennembrud, der fører dem i lag nogle af verdens mest prestigefyldte folk i pladebranchen. Men ligger drømmen i virkeligheden et helt andet sted end først antaget? Musikdokumentaren om Miss. B. Haven lader musikken tale, når vi sammen med bandet tager på en rejse fra undergrund til stjernestatus.

Skagensymfoni

Dokumentarfilm

Instruktør: Teddy Bruslund
Forfatter: Hans Sydow, Teddy Bruslund
Producer: Henrik Laier

Vi kender alle skagensmalerne, men Skagen gemmer på en hidtil ukendt fortælling om komponisterne, der havde deres gang i byen samtidig med malerne: Carl Nielsen, Hugo Alfven, Edvard Grieg og ikke mindst Hakon Børresen. Alle elskede de Skagen og blev inspireret af byen på en sådan måde, at det afspejles i deres musik. I dokumentarfilmen ”Skagensymfoni” vil komponist og Skagenelsker Hans Sydow være vores guide ind i en musikalsk fortælling om de glemte komponister. Hans Sydows inviterer os gennem sit personlige forhold til Skagen ind i sit digterunivers ved at spille os tilbage i tiden på Krøyers gamle klaver. Undervejs krydres den musikalske lydkulisse med sjove og til tider sørgelige anekdoter fra komponisternes glemte tid i Skagen.

Sunburn

Spillefilm

Instruktør: Štěpán Fok Vodrážka
Manuskriptforfatter: David Bloom
Producere: Vratislav Šlajer, Jakub Koštá

Producent : Bionaut Dark ( Czech Republic)
Co-producent : Antitalent ( Croatia )
Co-producent : Picturewise Film

I en smuk afsides villa i det solrige Kroatien håber en dansk familie på en fredfyldt ferie med ro til at løse deres personlige problemer. Idyllen afbrydes i det øjeblik familien opdager, at et ungt lokalt par også er tjekket ind, og tvinger dem til at dele villaen. Det bliver begyndelsen på en lang række afsløringer og familieferien ændres hurtigt til et mareridt. Spændingerne stiger under den brændende sol, og den farlige varme storm ’The Jugo’ nærmer sig, alt imens løgne og hemmeligheder truer med at splitte den lille familie ad.